Україна

У Харкові накладено арешт на підприємство громадян РФ


У Харкові накладено арешт на підприємство громадян РФ

Заарештовані активи передають до АРМА. Розпочато досудове розслідування за фактом колабораційної діяльності.

 
У Харкові заарештовано нерухоме майно підприємства, засновниками якого є громадяни РФ. Майно оцінено у понад 24 млн грн. Про це повідомляють в Офісі генпрокурора України.
 
“Під арешт потрапили нежитлове приміщення, площею понад 1 тис. кв. м, та земельна ділянка, площею близько 900 кв. м, неподалік центру Харкова”, – йдеться у повідомленні.
 
Заарештовані активи передають до АРМА. Розпочато досудове розслідування за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України).
 
“За даними слідства, посадові особи одного з харківських ТОВ, основним видом діяльності якого є надання в оренду нерухомого майна, тісно співпрацюють із країною-агресором. Засновники підприємства – громадяни РФ, які отримають в Україні прибуток від господарської діяльності ТОВ та сплачують податки до державного бюджет РФ, фінансуючи війну в Україні”, – повідомляють в Офісі генпрокурора.
 
Нагадаємо, на деокупованих територіях Харківщини затримують зрадників. У ДБР повідомляли про затримання екс-поліцейського, який перейшов на бік ворога, і працівників лісгоспу, які допомагали окупантам.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button