Україна

У Харківській ОВА розповіли про ситуацію зі світлом


У Харківській ОВА розповіли про ситуацію зі світлом

Без електрики поки що залишаються жителі Харкова та окремих населених пунктів Харківського, Богодухівського та Чугуївського районів.

Після чергової російської ракетної атаки відновлено електропостачання для 70% споживачів у Харківській області. Про це 9 березня повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

“Зараз енергетики та рятувальники Харківської області працюють у посиленому режимі, щоб якнайшвидше ліквідувати наслідки обстрілів. Вже відновлено електропостачання для 70% мешканців”, – уточнив він.

За даними голови регіону, без електрики поки що залишаються жителі Харкова та деяких населених пунктів Харківського, Богодухівського та Чугуївського районів. Очікується, що їм почнуть повертати електропостачання у найближчі дві-три години.

Синєгубов також наголосив, що під час ранкового ракетного обстрілу ворог застосував тактику повторних ударів, щоб завдати максимального ураження підрозділам ДСНС та енергетикам.

Раніше повідомлялося, що вночі у четвер ворог здійснив п’ятнадцяту масовану повітряну атаку на Україну. Армія РФ запустила 81 ракету різного типу, у тому числі шість Кинджалів та вісім ударних безпілотників.

Відомо про прильоти у Києві, Одесі, Житомирі та низці областей. Є жертви та поранені.

На Харківщині війська РФ випустили 15 ракет С-300, зафіксовано влучання в об’єкти критичної та цивільної інфраструктури.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button