Україна

У Харківській області через обстріл зайнявся гуртожиток

У Харківській області через обстріл зайнявся гуртожиток

Фото: ГСЧС

У Харківській області через обстріл горів гуртожиток

Горів гуртожиток спеціалізованої школи-інтернату на території Люботинської громади. Внаслідок обстрілу та пожежі зруйновано частину триповерхової будівлі гуртожитку та пошкоджено дві одиниці техніки, що стояла поруч.

У ніч на п’ятницю, 27 травня, росіяни обстріляли вночі Люботинську громаду на Харківщині. Про це повідомляють у прес-службі ГУ ДСНС у Харківській області.

Внаслідок обстрілу спалахнув гуртожиток.

“Вночі о 00:22 пожежники 48-ї ДРПЛ виїхали на пожежу в гуртожитку спеціалізованої школи-інтернату на території Люботинської громади. Внаслідок обстрілу та пожежі зруйновано частину триповерхової будівлі гуртожитку та пошкоджено дві одиниці техніки, що стояла поруч. Площа горіння склала 150 кв. Щоб загасити полум’я повністю, рятувальникам знадобилося три години. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 26 травня в Харкові внаслідок обстрілів російськими окупантами Шевченківського та Київського районів загинули семеро мирних жителів, ще 17 людей отримали поранення, серед них – 9-річна дитина.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button