Україна

У ГУР заявили про “значні руйнування” на заводі в Татарстані


У ГУР заявили про значні руйнування на заводі в Татарстані

Андрій Юсов вважає, що “такі радості” будуть і в майбутньому, а радіус їх збільшуватиметься.

В результаті атаки безпілотників на завод із виробництва ударних дронів у Єлабузі в російському Татарстані є значні руйнування. Про це сказав представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону в четвер, 4 квітня.

“Почнемо з того, що ми не підтверджуємо і не спростовуємо щодо того хто, чим бив (по заводу в Татарстані – ред.). Усі бачили, що хороші летальні об’єкти долетіли того чудового дня по кількох військових об’єктах на території окупованого Росією Татарстану”, – заявив Юсов.

Він підкреслив, що мова йде саме про військові об’єкти. За попередніми даними ГУР, уражено підприємство зі збирання “шахедів”, “які на Росії чомусь називають “Геранню”.

“Там значні руйнування виробничих потужностей. І ускладнено продовження роботи підприємства. Це хороші результати. Ми всі цьому пораділи. Я думаю, що такі радості будуть і в майбутньому, і радіус їх також збільшуватиметься”, – додав представник ГУР.

Нагадаємо, 2 квітня безпілотники атакували завод з виробництва “шахедів” у Татарстані, який знаходиться за тисячу кілометрів від України. Деякі ЗМІ пишсали, що це операція ГУР.

Тим часом у Росії заявили про 14 постраждалих у Татарстані, серед яких є іноземці.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button