Україна

У ГУР підтвердили удар по об’єкту під Ростовом


У ГУР підтвердили удар по об’єкту під Ростовом

Військовий об’єкт атакували невідомо ким запущені літальні апарати українського виробництва, зазначив Андрій Юсов.

У російському місті Новошахтинську Ростовської області спалахнула пожежа на військовому об’єкті, який задіяний в забезпеченні окупаційних військ РФ в Україні. Про це сказав представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону в середу, 13 березня.

“Відбувається низка подій на військових об’єктах держави-агресора. Незважаючи на те, що йдеться про нібито нафтозавод Новошахтинський, але це – військовий об’єкт, який використовують для постачання й забезпечення окупаційного угруповання в Україні”, – сказав він.

Юсов уточнив, що роботу підприємства наразі зупинено.

“Це означає, що будуть проблеми і зриви певних планів у ворога, і додаткові можливості та час у наших захисників”, – заявив він і уточнив, що об’єкт атакували невідомо ким запущені літальні апарати українського виробництва.

Раніше у середу ЗМІ повідомили, що Новошахтинський завод нафтопродуктів зазнав атаки дронів ГУР. Роботу підприємства було зупинено.

Також сьогодні з’явилась інформація, що за одну ніч безпілотники СБУ атакували три заводи у Росії – в містах Рязань, Кстово і Кіриши.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button