Україна

У ГУР озвучили плани Росії щодо термінів “спецоперації”

У ГУР озвучили плани Росії щодо термінів спецоперації

Фото: РосСМИ

Військові РФ очікують завершення “спецоперації” до вересня

Оскільки розгромної “перемоги”, на 9 травня чекати вже не доводиться, серед військових РФ циркулюють чутки про продовження “спецоперації” до кінця літа.

 

Росія встановила термін проведення так званої спецоперації в Україні до вересня. Принаймні, такі чутки поширюються серед російських військових. Про це у вівторок, 3 травня, повідомляє Головне управління розвідки України.

 

“Серед військових армії окупанта поширюється інформація, що термін так званої “спеціальної військової операції” визначено до вересня 2022 року, – йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що на розгромну “перемогу”, на 9 травня чекати вже не доводиться.

 

Також повідомляється, що РФ уже серйозно готується до “включення” захоплених територій півдня України до складу тимчасово окупованого Криму. Там уже почали розробляти план та налагодили виробництво печаток для всіх установ.

 

Також повідомляється, що приватні підприємства Ростовської області отримали замовлення на виготовлення печаток та штампів для окупаційних адміністрацій Маріуполя. До переліку закладів, які отримають нові “атрибути”, входять навчальні заклади, лікарні, поліція, РАГСи та адміністративні установи. Навіть незважаючи на те, що більшість із них зараз повністю зруйновані російськими військами.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button