Україна

У горах заблукав ухилянт, котрий втікав до Румунії


У горах заблукав ухилянт, котрий втікав до Румунії

Про зникнення молодика прикордонникам повідомив його батько. Пошуки із залученням гелікоптера й дронів тривали 11 годин.

Прикордонна служба України провела успішну рятувальну операцію в горах, де 21-річний чоловік опинився в небезпеці після спроби нелегального перетину кордону з Румунією. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ у неділю, 8 вересня.

Зауважується, що незаконний перехід кордону обернувся для хлопця чотириденним блуканням у горах. Надивившись відеоінструктажів про гірські походи, він задумав незаконно потрапити до Румунії. Однак, у результаті заблукав на чотири дні у лісі.

“Дорогою на нього намагалися напасти дикі звірі. Крім того, він отруївся, ймовірно, водою із потічка”, – зазначили у повідомленні.

Про зникнення молодика прикордонникам повідомив його батько. Пошуки із залученням гелікоптера й дронів тривали 11 годин.

Порушника охоронці кордону все ж розшукали, нагодували, дали воду та зігріли біля багаття. Після прибуття у прикордонний підрозділ на нього склали адмінпротокол.

Нагадаємо, на Вінниччині прикордонники Могилів-Подільського загону помітили чоловіка, який намагався вплав через Дністер дістатись до берега суміжної країни.

Також у горах на Закарпатті прикордонники та співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій врятували 31-річного жителя Херсонщини, який планував нелегально перетнути кордон і втекти до Румунії. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × 4 =

Back to top button