Україна

У Генштабі розповіли про успіхи ЗСУ на фронті


У Генштабі розповіли про успіхи ЗСУ на фронті

Українські військові мають частковий успіх в районах західніше Вербового Запорізької області, а також в районах Кліщіївки та Андріївки на Бахмутському напрямку.

Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що українські військові мають частковий успіх в районах західніше Вербового Запорізької області. Також бійці ЗСУ ведуть наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, мають частковий успіх в районах Кліщіївки та Андріївки.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала три удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки окупантів.

Підрозділи ракетних військ уразили три артилерійських засоби, дві радіолокаційні станції, два райони зосередження особового складу та два склади боєприпасів противника.

Нагадаємо, протягом минулої доби на фронті відбулося 37 бойових зіткнень. ЗСУ відбили атаки росіян на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Запорізькому напрямках.

Як повідомлялося, ЗСУ мали успіх на Бахмутському напрямку.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button