Україна

У Генштабі розповіли про підготовку до деокупації


У Генштабі розповіли про підготовку до деокупації

ЗСУ сконцентрували сили на знищенні вогневого потенціалу противника, щоб досягти з ним паритету.

 
Українські військові продовжують активну підготовку до деокупації територій, захоплених російськими військами. Про це на брифінгу сказав заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.
 
“Підготовка активно у нас йде не лише до звільнення півдня, але й звільнення всієї нашої території. Ми активно, хочу ще раз наголосити, використовуємо зараз зброю, яку надали нам партнери”, – зазначив Громов.
 
Він зазначив, що ЗСУ щодня скорочують можливості ворога, сконцентрувавши сили на знищенні вогневого потенціалу противника, аби досягти з ним паритету.
 
“Передусім стабілізуємо ситуацію, домагаємося паритету в засобах вогневого ураження. Ми зменшуємо вогневий потенціал противника, вибиваємо його логістичне забезпечення та боєприпаси”, – пояснив військовий.
 
За його словами, противник розуміє наміри ЗСУ та намагається бути хитрішим, але безуспішний.
 
“Бо як ЗСУ відкриті для суспільства, так і склади противника – для наших HIMARS. Ми готові знищувати окупантів, і так буде щодня та щоночі”, – наголосив Громов.
 
 
 
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку війни РФ втратила в Україні 37 870 солдатів, а також 1 667 танків, 219 літаків і 188 вертольотів. Тільки за останню добу, 13 липня, ЗСУ ліквідували 300 окупантів.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button