Україна

У ДТЕК розповіли, як допомагали Україні у 2022 році


У ДТЕК розповіли, як допомагали Україні у 2022 році

Компанія закуповувала екіпірування, техніку та обладнання для армії, надавала безкоштовну електрику лікарням та критичній інфраструктурі, передавала гуманітарну допомогу цивільному населенню.

Група ДТЕК від початку повномасштабного вторгнення Росії направила на підтримку Збройних сил та цивільного населення України 800 млн грн. Про це повідомила прес-служба компанії у понеділок, 2 січня.

“Компанія ДТЕК купувала обладнання для українських військових: бронежилети, квадрокоптери, портативні рації, автотранспорт. Підприємства регулярно передавали теплий одяг, медикаменти та продуктові набори. Вся допомога захисникам України надається в рамках мілітарної ініціативи Сталевий фронт Ріната Ахметова”, – йдеться у повідомленні.

У компанії уточнили, що передали військовим близько 200 автомобілів із власного автопарку, а також на регулярній основі закуповували та передавали пікапи.

“ДТЕК тісно співпрацює з органами влади, забезпечуючи приладами освітлення, генераторами, системами очищення води. Разом із фондом Ріната Ахметова передаєтьсядопомогадо регіонів. Також з самого початку війни компанія надала безкоштовну електроенергію військовим, лікарням та об’єктам критичної інфраструктури у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях. Усього з 24 лютого ДТЕК надала понад 100 закладам критичної інфраструктури безкоштовну електроенергію майже на 350 млн грн”, – додали у прес-службі.

Раніше у Метінвесті розповіли, скільки передали на допомогу Україні з початку війни.

У SCM назвали суму допомоги Ахметова Україні

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button