Україна

У ДТЕК розповіли про загиблих за рік війни енергетиків


У ДТЕК розповіли про загиблих за рік війни енергетиків

За рік війни компанія втратила 141 співробітника – як тих, хто пішов захищати Україну зі зброєю, так і тих, хто продовжив працювати у компанії.

Внаслідок повномасштабного вторгнення Росії в Україну компанія ДТЕК втратила 141 співробітника. Про це розповів генеральний директор компанії Максим Тимченко, повідомляє прес-служба ДТЕК у п’ятницю, 24 лютого.

“За минулий рік росіяни забрали у нас 141 колегу, друга, товариша. Це найбільша і найбільш хвороблива втрата як для компанії, так і для всієї енергетики країни. Ушкоджені об’єкти ми відновимо, зруйновані – відбудуємо, але людей вже не повернемо”, – сказав він.

Тимченко додав, що серед загиблих у втрати включено якспівробітників ДТЕК, які пішли захищати Україну до лав Збройних сил, так і тих, хто продовжив працювати в компанії.

Як відомо, російська армія з 10 жовтня 2022 року до кінця січня 2023 року випустила по енергетичних об’єктах України близько 700 крилатих ракет та дронів-камікадзе. За цей час енергетичні об’єкти ДТЕК зазнали більш ніж 170 обстрілів ракетами та дронами, внаслідок чого було пошкоджено 11 тисяч одиниць обладнання.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button