Україна

У ДСНС розповіли про наслідки негоди в Україні


У ДСНС розповіли про наслідки негоди в Україні

Сильні пориви вітру стали причиною падіння дерев та пошкоджень покрівлі у різних регіонах, зазначили рятувальники.

 
Рятувальники ліквідують наслідки негоди у Черкаській, Київській та Волинській областях. Про це повідомляє Державна служба надзвичайних ситуацій на своїй Facebook-сторінці у вівторок, 21 лютого.
 
“21 лютого в Черкасах внаслідок сильних поривів вітру сталося падіння дерева на два автомобілі, які рухалися вулицею Максима Залізняка. Рятувальники, які прибули на місце виклику, прибрали дерево з дороги. Внаслідок події травмовано одну людину.
 
У селі Сигнаївка Звенигородського району Черкаської області надзвичайники прибрали дерево, яке впало на проїжджу частину дороги та заважало руху автотранспорту”, – йдеться у повідомленні.
 
Крім того, рятувальники Київської області на автодорозі Тетіїв – П’ятигори прибрали дерево, що впало.
 
У Турійську Волинської області рятувальники демонтували пошкоджений вітром елемент покрівлі, який міг завдати шкоди перехожим.
 
“Небезпека полягала в тому, що металевий елемент, який частково зірвався вітром, міг повністю обірватися та пошкодити лінії електропередач або травмувати випадкових перехожих”, – додали в ДСНС.
 
Рятувальники зазначили, що до кінця доби в Україні пориви вітру можуть сягати 17-22 м/с, у західних областях місцями 25 м/с (I рівень небезпеки, жовтий).
 

 
Нагадаємо, в Укренерго повідомили, що у деяких регіонах України можуть виникнути проблеми з енергопостачанням через негоду.
 
На Львівщині знеструмлено 57 населених пунктів
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button