Україна

У ДСНС назвали кількість людей у ТЦ Кременчука в момент ракетного удару


У ДСНС назвали кількість людей у ТЦ Кременчука в момент ракетного удару

Уже надійшло понад 40 заяв від жителів міста про безвісне зникнення їхніх рідних. Роботи на місці трагедії продовжуються.

 
На момент влучання російської ракети у торговий центр Амстор у місті Кременчук там перебували близько 200 осіб, точну кількість евакуйованих під час повітряної тривоги встановлюють. Про це повідомив прес-офіцер Держслужби з надзвичайних ситуацій Олександр Хорунжий в ефірі телемарафону у понеділок, 27 червня.
 

За його словами, під завалами ТЦ знайшли фрагменти тіл, але поки що невідомо, належать вони одному загиблому чи кільком.
 
“Нам поставлено завдання розібрати завали до ранку і, гадаю, ми його виконаємо. Не залишаємо надію, що там ще є живі люди”, – сказав представник ДСНС.
 
Водночас в Офісі генпрокурора інформували, що вже надійшло понад 40 заяв від жителів Кременчука про безвісне зникнення їхніх рідних.
 
“Рятувальники продовжують розбирати уламки будівлі. Ця робота ускладнена через пожежу, заходи щодо локалізації якої продовжуються”, – додали в ОГПУ.
 
Нагадаємо, за останніми даними, внаслідок ракетного удару по ТЦ у Кременчуці загинули 13 людей, за медичною допомогою звернулися 59 осіб, майже половина – у тяжкому стані.
 
Голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін опублікував фото роботи рятувальників на місці знищеного окупантами ТЦ.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що завдати ракетного удару по торговому центру в місті Кременчук могли лише абсолютно відморожені терористи.
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button