Україна

У ДПСУ розповіли про ситуацію на західному кордоні


У ДПСУ розповіли про ситуацію на західному кордоні

Андрій Демченко зазначає, що рух вантажного транспорту після розблокування на кордоні з Польщею став досить інтенсивним.

Блокування вантажівок на кордоні суміжних з Україною держав не спостерігається. В чергах стоять менше тисячі вантажних автомобілів. Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко в коментарі Укрінформу, опублікованому в п’ятницю, 26 січня.

“На напрямку Польщі припинилося блокування пунктів пропуску Рава-Руська-Гребенне, Краківець-Корчова, Ягодин-Дорогуськ, Шегині-Медика. За інформацією польських прикордонників станом на ранок сьогодні на цих чотирьох напрямках в бік України черги незначні – загалом близько 900 вантажівок”, – зазначив посадовець.

Рух вантажного транспорту після розблокування на кордоні з Польщею став досить інтенсивним, відповідно до пропускних спроможностей пунктів пропуску. Зокрема, за минулу добу на цих чотирьох напрямках кордон на в’їзд та виїзд перетнуло практично 2750 тисячі вантажівок.

Демченко додав, що незначна черга в бік України з вантажних транспортних засобів станом на ранок є ще на території Румунії на напрямку пункту пропуску Порубне – близько 80 вантажівок.

Нагадаємо, 18 січня румунські фермери заблокували третій пункт пропуску на кордоні з Україною – Халмеу-Дякове.

У Румунії розблокували пункт пропуску на кордоні з Україною – ДПСУ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button