Україна

У ДПСУ розповіли про село Тополі, де підняли український стяг


У ДПСУ розповіли про село Тополі, де підняли український стяг

Військові не постійно перебувають в цьому населенному пункті, але контролюють його, щоб ворог не міг закріпитися там.

Українські військові контролюють населений пункт Тополі в Харківській області, де вчора було встановлено прапор України. Однак вони не перебувають в ньому постійно. Про це повідомив речник Держприкордонслужби (ДПСУ) Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

“Ворога було відкинуто на цій ділянці, але ситуація залишається там непростою. Населений пункт знаходиться і біля кордону з Росією, і на напрямку лінії бойових дій. Постійне перебування українських захисників там досить ускладнене. Наші хлопці постійно контролюють цей напрямок, щоб ворог там не міг закріпитися”, – заявив він.

За його словами, прапор України було встановлено для того, щоб нагадити про те, що це наша земля й російським терористам немає чого там робити.

“І хлопці робитимуть це і надалі. І повністю контролювати цю територію, (щоб) ворог не міг там жодним чином закріпитися”, – резюмував речник ДПСУ.

Раніше ми вже писали, що військовослужбовці прикордонної служби підняли прапор України в селі Тополі, яке розташоване в “сірій зоні” Харківської області.

СБУ в Криму: з’явилося відео з українським прапором у Ялті

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button