Україна

У Донецькій області за добу обстріляно 20 населених пунктів


У Донецькій області за добу обстріляно 20 населених пунктів

Було зруйновано та пошкоджено 54 об’єкти – 39 житлових будинків, будівлі коксохімічного заводу, залізничну станцію, адмінприміщення та гаражі.

Війська країни-агресора Росії за минулу добу здійснили 37 обстрілів по 20 населених пунктах Донецької області. Про це повідомляє Нацполіція у п’ятницю, 12 серпня.

Вказано, що всі снаряди влучили у житловий сектор та на територію коксохімічного заводу. Є загиблі та поранені серед мирних громадян.

Найбільше ударів – 11 – ворог завдав по Авдіївці. Також були атаковані міста Бахмут, Краматорськ, Слов’янськ, Курахове, Красногорівка, Мар’їнка, Торецьк, Соледар, Часів Яр, Залізне, смт Желанне, Очеретине, села Карлівка, Мемрик, Одрадівка, Орлівка, Новобажане, Новомиколаївка, Піски.

Агресор застосовував ракети, ЗРК С-300, РСЗВ Град, Ураган, артилерію та танки.

Було зруйновано та пошкоджено 54 об’єкти – 39 житлових будинків, будівлі коксохімічного заводу, залізничну станцію, адмінприміщення, гаражі.

На місцях прильотів працювали поліцейські, які зібрали докази воєнних злочинів Росії. Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за статтею про порушення законів та звичаїв війни (ст.438 КК України).

Раніше стало відомо, що за 11 серпня росіяни вбили сімох мирних жителів Донецької області, поранення отримали ще 14 людей. Лише у Бахмуті загинули троє громадян та четверо постраждали.

У Мар’їнці під час евакуації обстріляли автомобіль поліції


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button