Україна

У Донецькій області внаслідок обстрілу РФ загинули троє людей

У Донецькій області внаслідок обстрілу РФ загинули троє людей

Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

РФ продовжує знищувати мирне населення

За добу вбито трьох цивільних осіб, ще семеро – поранено. Влада закликає людей евакуюватися.

У четвер, 14 квітня, російські війська обстріляли західну на північну частину Донецької області. Жертвами атаки стали троє мирних жителів. Про це повідомив голова регіону Павло Кириленко.

“У результаті російських обстрілів та авіаударів у Донецькій області загинули ще 3 цивільні, поранені 7”, – йдеться в повідомленні.

За даними губернатора, вранці росіяни завдали трьох авіаударів по Великій Новосілці, поранення отримали двоє мешканців. Також було пошкоджено цивільну інфраструктуру.

Крім того, під обстріл потрапили Зарічне, Вугледар та Богородичне. У Зарічному одна людина загинула і двоє поранені, у Вугледарі – один загиблий і поранених, у Зарічному – один загиблий.

Загалом з початку війни в регіоні загинула 241 особа, 780 – поранено.

При цьому Кириленко інформував, що вдалося уточнити інформацію про одного пораненого у Волновасі, проте загальну кількість жертв у Волновасі та Маріуполі встановити неможливо.

Голова регіону зазначає, що в області триває евакуація мирного населення. Зокрема, 14 квітня вдалося вивезти 46 людей із Вугледара, серед яких шестеро дітей. Чиновник закликає людей залишити населені пункти, які перебувають під вогнем ворога.

Інфографіка: t.me/pavlokyrylenko_donoda

Раніше в Міноборони Британії повідомили, що Краматорськ та Костянтинівка на Донеччині, ймовірно, стануть новими мішенями невибіркових атак з боку Росії.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button