Світ

Молдова відкрила повітряний простір після тимчасової заборони на польоти

Молдова відкрила повітряний простір після тимчасової заборони на польоти

Фото: NewsMaker

Повітряний простір Молдови знову відкрито

Передбачалося, що закриття, викликане нібито появою російського дрона в повітряному просторі країни, триватиме до 16:00, але його скасували раніше.

 

Молдова знову відкрила свій повітряний простір для польотів після тимчасового закриття, оголошеного сьогодні, 14 лютого. Про це повідомляє урядовий телеграм канал Prima Sursă.

 

“За результатами засідання Міжвідомчої комісії з управління повітряним простором випущено NOTAM про тимчасове закриття повітряного простору Республіки Молдова об 11:24 з метою забезпечення польотів цивільної авіації. Як повідомляє Орган цивільної авіації, о 14:47 повітряний простір був відкритий”, – йдеться у повідомленні.

 

Передбачалося, що закриття триватиме до 16:00, але його скасували раніше.

 

 

Напередодні президент Молдови Майя Санду заявила, що Росія планує здійснити держпереворот у країні за допомогою протестів опозиції та із залученням людей з військовою підготовкою, громадян Росії, Білорусі, Сербії та Чорногорії. РФ розраховує напасти на урядові будівлі та змінити владу в Молдові.

 

Раніше президент України Володимир Зеленський повідомив, що розвідка перехопила план РФ щодо дестабілізації політичної ситуації у Молдові.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button