Україна

У Держмитниці попередили про затримки при перетині кордону


У Держмитниці попередили про затримки при перетині кордону

Під час їх проведення можливі перебої функціонування програмного забезпечення, яке використовується посадовими особами митниць у пунктах пропуску, із загальним збереженням його працездатності.

У ніч із 30 на 31 липня Державна митна служба проводитиме технічні роботи з оновлення серверного програмного забезпечення, у зв’язку з цим можливі затримки пропуску через державний кордон осіб, товарів і транспортних засобів.Про це інформує пресслужба Держмитниці у вівторок, 30 липня.

“Починаючи з 23:00 год. 30 липня 2024 року Держмитслужбою заплановано проведення технічних робіт з оновлення серверного програмного забезпечення Єдиної автоматизованої інформаційної системи митних органів”, – зазначили у повідомленні.

Орієнтовно технічні роботи триватимуть близько шести годин.

Зауважується, що під час їх проведення можливі перебої функціонування програмного забезпечення, яке використовується посадовими особами митниць у пунктах пропуску, із загальним збереженням його працездатності.

Акцентується, що під час проведення технічних робіт неможливим буде здійснення пропуску у пункті пропуску “Ужгород-автомобільний” Закарпатської митниці.

У Держмитниці закликали врахувати інформацію при плануванні перетину кордону.

Нагадаємо, чоловіки з 17 липня не можуть виїхати за кордон без військового квитка.

У ДПСУ розповіли, як зросли “розцінки” за втечу за кордон для ухилянтів

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine − 4 =

Back to top button