Україна

У Чорному морі з’явилися носії Калібрів – ВМС


У Чорному морі з явилися носії Калібрів - ВМС

Загальний залп російських кораблів може сягати до 24 крилатих ракет, попередили військові.

Російські агресори вивели в Чорне море п’ять військових кораблів, серед яких три носії крилатих ракет Калібр. Про це повідомили Військово-морські сили ЗСУ вранці у понеділок, 1 січня.

“Станом на 08:00 у Чорному морі п’ять ворожих кораблів, серед яких три носії крилатих ракет Калібр, загальний залп до 24 ракет; в Азовському морі один ворожий корабель; у Середземному морі три ворожі кораблі, серед яких два носії крилатих ракет Калібр, загальний залп до 16 ракет”, – йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що за добу в інтересах Росії прохід Керченською протокою здійснили: в Азовське море – 13 суден, з них три рухалися з протоки Босфор; у Чорне море – 12 суден, з них три продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

“РФ продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS)”, – додали у ВМС.

Нагадаємо, у ніч на Новий рік росіяни вдарили по Україні вісьмома ракетами і 90 дронами-камікадзе. Підрозділам ППО вдалося збити 87 ворожих дронів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button