Україна

У “червоному” Харкові не обмежуватимуть роботу літніх майданчиків закладів харчування

В умовах «червоної» зони карантину у Харкові не обмежуватимуть роботу літніх майданчиків закладів харчування. Про це повідомив секретар Харківської міськради Ігор Терехов, пише «Суспільне. Харків». Про це повідомляє 1NEWS, посилаючись на Главком.

«Закриття підприємств громадського харчування в стаціонарних об’єктах, тобто на винос працювати можна. Літні майданчики можуть працювати за умови дотримання режиму. Відвідувачі можуть сидіти на літніх майданчиках, але з дотриманням соціальної дистанції. Це особлива вимога, щоб її дотримувалися обов’язково», – прокоментував Терехов.

Він також зазначив, що мають закритися непродовольчі ринки, якщо 60% їх площі не відведено під торгівлю продуктами, але у Харкові, за його словами, таких немає.

«У нас фактично усі змішані ринки, мають понад 60% продовольчих товарів. Фактично усі продовольчі й змішані ринки працюватимуть», – сказав Терехов.

Тим часом журналісти «зловили» на фотооб’єктив секретаря Харківської міськради в компанії депутата Харківської облради, екскерівника «Харьковских Известий» Ганною Кузнєцовою за відпочинком в елітному готелі Туреччини. На фото видно, як Терехов проходжується холом готелю у компанії Анни Кузнєцової. Також в об’єктив камери потрапив Терехов, який засмагає у шезлонгу.

Раніше також Закарпатська область вийшла із «червоної зони».

Як повідомлялося, Івано-Франківська область вийшла з червоної зони епідемічної небезпеки поширення Covid-19, натомість з 11 квітня червоною стає Харківська область.

Back to top button