Україна

У Чернівцях реанімації заповнені на 100% пацієнтами з коронавірусом – 1News


Фото з відкритих джерел

На 100% заповнені міські лікарні та деякі районні лікарні

У Чернівцях реанімації міських лікарень та деяких районних лікарень, які приймають пацієнтів з коронавірусом, заповнені на 100%. Про це заявив директор департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Олег Чорний, повідомляє “Укрінформ”.

“Сьогодні хочу звернути особливу увагу на завантаженість реанімаційних відділень, і особливо у Чернівцях та найближчих районних центрах. Наприклад, усі реанімаційні відділення міських лікарень завантажені на 100%, реанімаційне відділенні Кіцманської, Глибоцької, Сторожинецької лікарень також завантажені на 100%. Тобто, зараз ми важких пацієнтів з бригадами екстреної медичної допомоги перенаправляємо в інші медзаклади”, – сказав Олег Чорний.

У Чернівецькій області розгорнули рекордну кількість ліжок для хворих із COVID-19 – 2242. Загальна завантаженість медзакладів складає 58%.

В середньому кожного дня в області до лікарень потрапляють від 130 до 150 хворих пацієнтів.

1News за темою: У Львівській міськраді спалах коронавірусу: Засідання сесії довелося перенести

Нагадаємо, у Чернівецькій області для школярів продовжили дистанційне навчання через поширення коронавірусу. “Дистанційка” триватиме щонайменше до 11 лютого. На дистанційне навчання також переводять установи професійно-технічної та позашкільної освіти. 


Джерело

Back to top button