Україна

У Чернігові на маршрути не вийшли автобуси


У Чернігові на маршрути не вийшли автобуси

Укрінформ повідомляє, що причиною транспортної проблеми в місті став конфлікт між міською радою і міською військовою адмінстрацією.

Через конфлікт між міською військовою адміністрацією та міською радою в Чернігові на міські маршрути не вийшли автобуси. Про це з посиланням на пресслужбу Чернігівської міської ради повідомляє Укрінформ.

“Станом на ранок 2 травня на свої маршрути виїхали 58 тролейбусів та 5 автобусів (на маршруті №1) комунального підприємства Чернігівське тролейбусне управління. На міських автобусних маршрутах – 0 одиниць (1.05. була 101 од.)”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначає видання, раніше виконувач обов’язків міського голови Чернігова Олександр Ломако повідомив, що Чернігівська міська військова адміністрація не затверджує платіжні доручення, за якими перевізники мають отримати компенсацію за надані послуги з громадських перевезень, наданих ними у березні, а начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський заявив, що не розуміє причин збільшення суми компенсацій перевізникам з 6 до 9 мільйонів і не підтримує цього.

“Якщо в умовах війни буде знято якийсь маршрут тролейбуса або автобуса, то, я думаю, це не така велика проблема, що хтось зайві п’ять кілометрів пройде пішки”, – сказав Брижинський.

Раніше повідомлялося, що на Волині стався конфлікт між прихильниками УПЦ МП та ПЦУ. 

На Сумщині керівники міста побилися біля меморіалу

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button