Україна

У Черкасах продають приладобудівний завод (ФОТО)

АТ «Черкаський приладобудівний завод» самостійно не може відновити виробництво через відсутність коштів і основним джерелом доходів є здача приміщень в оренду

Онлайн-аукціон з приватизації 99,4554% акцій акціонерного товариства «Черкаський приладобудівний завод» відбудеться 1 березня.

Стартова ціна об’єкта – 14,45 млн грн, – інформує 1NEWS.

З 2004 року підприємство спеціалізувалося на випуску електротехнічних приладів для автотракторної та автомобільної промисловості України. Основний вид діяльності за КВЕД – виробництво електродвигунів, генераторів і трансформаторів.

Зазначається, що у травні 2018 року виробнича діяльність була зупинена.

На сьогодні АТ «Черкаський приладобудівний завод» самостійно не може відновити виробництво через відсутність коштів і основним джерелом доходів є здача приміщень в оренду.

Підприємство знаходиться в Черкасах, на вул. 30 років Перемоги, 5/1, володіє комплексом будівель переважно виробничого та складського призначення загальною площею 88 тис. кв. метрів.

Загальна площа 5 земельних ділянок заводу – 21,1 га.

У ФДМУ додали, що стартова ціна державного пакета акцій Черкаського приладобудівного заводу – 14 452 823 грн, прийом заявок на участь в аукціоні триватиме до 28 лютого.

Джерело: Фонд державного майна

Back to top button