Україна

У будинку окупанта із Сибіру виявили український холодильник


У будинку окупанта із Сибіру виявили український холодильник

Сім’я загиблого в Україні російського солдата розповідає журналістам, що уряд не виплатив їм обіцяну компенсацію, а в цей час у кадрі можна побачити холодильник із наклейками українською мовою.

Родичі вбитого в Україні російського окупанта із Сибіру Іллі Василенка поскаржилися на невиплату компенсації від держави. При цьому у відеосюжеті можна помітити, ймовірно, вкрадений холодильник з наклейкою “2 роки. Повна гарантія!”.

Сім’я вбитого військового мешкає у робочому селищі Чунський в Іркутській області РФ. Це більш ніж за чотири тисячі кілометрів від України.

Сім’я окупанта скаржиться, що російська влада не виплатила їм компенсацію за його смерть. У якийсь момент інтерв’ю переміщається на кухню, і в об’єктиві з’являється холодильник Beko з наклейкою гарантії на два роки українською мовою.

Як відомо, з перших днів повномасштабного вторгнення в Україну російські війська займалися на захопленій території масовим мародерством: виносили з будинків та магазинів українців все – від техніки, унітазів та килимів до вживаних кросівок та спідньої білизни.

Нагадаємо, у Бучі мародери пограбували торговий центр, зруйнований під час обстрілу. Вони знайшли різні товари на 5 млн гривень.

Російські військові відправили з України майже 60 тонн посилок – ЗМІ


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button