Україна

У Бучі вдалося відновити водопостачання

У Бучі вдалося відновити водопостачання

Фото: Бучанский горсовет

Анатолій Федорук розповів журналістам про ситуацію у Бучі

Енергопостачання у Бучі планують налагодити 17 квітня. При цьому вже зараз лікарня та інші соціально важливі об’єкти отримують електроенергію за тимчасовою схемою.

У місті Буча під Києвом відновлено водопостачання. Незабаром у квартирах з’являться газ та електрика. Про це сказав мер міста Анатолій Федорук у четвер, 14 квітня.

За його словами, газові комунікації фахівці Київоблгаз разом із комунальниками та волонтерами ремонтували кілька днів поспіль.

“Належним чином відремонтували. Наразі вже подали високий тиск, і система витримала. Тепер подають газ у мікрорайони. Звичайно, для перевірки всіх мереж, що подають газ у житло громадян, потрібен час, тому роботи активно ведуться, і триватимуть надалі”, – розповів Федорук.

За його словами, енергопостачання планують налагодити 17 квітня. При цьому вже зараз лікарня та інші соціально важливі об’єкти отримують електроенергію за тимчасовою схемою.

Напередодні у мережі з’явилися знімки з цвинтаря розстріляних авто у Бучі. Значну частину машин складає транспорт, яким місцеві жителі намагалися виїхати з міста. На деяких є напис “Діти”.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button