Україна

У Британії назвали дві проблеми армії Росії


У Британії назвали дві проблеми армії Росії

Росія відчуває нестачу особового складу через величезні втрати і намагається закрити проблему курсантами та зеками, вважають у Британії.

 
Російська армія зіткнулася з двома проблемами – нестачею штурмової піхоти та молодших командирів. Про це заявляє Міністерство оборони Великої Британії у Twitter.
 

 
Зазначається, що ці проблеми намагаються вирішити за рахунок кримінальників та дострокового випуску курсантів із військових училищ.
 
Зокрема, приватна військова компанія Вагнера проводить кампанію з вербування російських ув’язнених для служби в Україні, як мінімум, із липня. Ув’язненим пропонується пом’якшення вироку, і навіть грошове заохочення.
 
За даними британської розвідки, російські військові академії скорочують курси навчання та переносять терміни випуску курсантів, яких планують відправити на війну до України.
 
“Вплив кадрової проблеми Росії стає дедалі серйознішим. Прискорення навчання курсантів і потреба Вагнера в штурмових загонах передбачає, що дві з найгостріших нестач кризи укомплектування збройних сил пов’язані з бойовою піхотою та молодшими командирами”, – сказано в повідомленні.
 
Тим часом у Росії фіксують пересування колон фургонів Федеральної служби виконання покарань Росії із завербованими зеками для війни в Україну.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button