Україна

У бригаді ТРО розслідують загибель командира батальйону


У бригаді ТРО розслідують загибель командира батальйону

У бригаді закликали дати час командуванню “розібратися в тих обставинах, що склалися у військовому колективі і вирішити всі проблемні питання”.

У 123-й бригаді територіальної оборони ЗСУ з’ясовують обставини загибелі командира 186 батальйону Ігоря Гриба. Про це бригада повідомила у суботу, 4 жовтня.

“Маємо повідомити інформацію з приводу смерті військовослужбовця нашої бригади, командира 186 окремого батальйону Ігоря Гриба. Це був відданий військовій справі та своїй країні військовослужбовець, командир, який дбав про особовий склад і не стояв осторонь проблем свого військового колективу. Світла пам’ять воїну-захиснику, співчуття рідним і близьким військовослужбовця. Обставини загибелі Ігоря Гриба наразі з’ясовують, проводять службове розслідування”, – йдеться в повідомленні.

У пресслужбі зазначили, що особовий склад бригади брав безпосередню участь у визволенні Миколаївської та Херсонської областей, а з листопада 2022 року виконував бойові завдання із захисту узбережжя річки Дніпро та островів Херсонської області.

“Тому мусимо все зрозуміти і дати час керівництву бригади та командуванню, розібратися в тих обставинах, які склалися у військовому колективі, і вирішити всі проблемні питання для подальшого виконання особовим складом бойових завдань. Будемо надалі інформувати”, – додали військові.

У свою чергу журналіст Володимир Бойко написав вчора у Facebook, що комбат 186 окремого батальйону 123 бригади ТрО нібито вчинив самогубство. За його словами, 33-річний Ігор Гриб застрелився 2 жовтня після того, як його батальйон покинув позиції під Вугледаром, внаслідок чого місто було втрачено остаточно.

Вчора з підполковником Ігорем Грибом попрощалися у Первомайську Миколаївської області. А сьогодні його поховають в селищі Криве Озеро цього ж регіону.

Як відомо, 2 жовтня українські війська підтвердили вихід з міста Вугледар під натиском переважаючих сил російських загарбників.

Зеленський прокоментував відхід ЗСУ з Вугледару

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten + two =

Back to top button