Україна

У бою під Бахмутом загинув брат екс-посла України у Канаді


У бою під Бахмутом загинув брат екс-посла України у Канаді

Офіцер вирушив на фронт у перший день повномасштабного вторгнення, був у найгарячіших точках, брав участь у Лисичанській обороні.

 
У четвер, 7 липня, у бою з російськими окупантами під Бахмутом загинув 33-річний Євген Олефіренко. Про це повідомив брат героя, екс-посол України у Канаді Андрій Шевченко у Facebook.
 
“Ми щойно привезли його в Київ – сонячного, безстрашного і назавжди усміхненого. Загинув у бою – учора, під Бахмутом. Гордість нашої родини”, – написав він.
 
Шевченко додав, що прощання з героєм відбудеться у суботу, 9 липня, на Байковому цвинтарі. Панахида почнеться о 14.30 у Вознесенській церкві на Байковому цвинтарі. О 15.30 тіло воїна кремують.
 
Сестра загиблого, політолог і журналіст Богдана Шевченко розповіла, що офіцер вирушив на фронт у перший день повномасштабного вторгнення, був у найгарячіших точках, брав участь у Лисичанській обороні.
 
Нагадаємо, під час боїв за Лисичанськ Луганської області 26 червня загинув командир батальйону Волат полку імені Кастуся-Калиновського Іван з позивним Брест.
 
Раніше повідомлялося, що в бою з окупантами загинув генеральний директор видавництва Бліц-Інформ, шеф-редактор журналу Бізнес, автор проекту Бізнес 100, журналіст Володимир Чеповий.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button