Україна

У близького товариша Наливайченка конфіскували авто: має 147 неоплачених штрафів

Сьогодні у Києві Державна виконавча служба разом із патрульними поліцейськими вилучила автомобіль Land Rover Range Rover, власником якого виявився колишній кандидат у Президенти України Сергій Носенко, пише Телеграм-канал «Київ оперативний».

Повідомляється, що власник авто має 147 неоплачених штрафів, в тому числі за їзду по місту із швидкістю 167 км/годину.

Державні службовці кажуть, що як тільки власник сплатить всі штрафи та витрати ДВС – зможе повернути своє авто.

скріншот з відео

Зазначимо, що Сергій Носенко був кандидатом в Президенти на виборах у 2019 році в якості самовисуванця.

Він є інвестиційним банкіром та українським бізнесменом. Є керівником інвестиційної компанії International Investment Partners.

Як вже писало 1News, Носенко – давній товариш та бізнес-партнер діючого депутата Верховної Ради Валентина Наливайченка. Входив до керівництва партії Наливайченка «Справедливість». Однак, зараз сайт партії не працює, тож достеменно невідомо, чи залишається він у керівництві політичної сили.

З Носенком Валентина Наливайченка пов’язувала робота в компанії «Смайл холдинг», що спеціалізується на страхових послугах. Кінцевим власником компанії є GeversLTD, що зареєстрована в офшорі Беліз. Дружини Наливайченка та Носенка також є співзасновницями садового товариства «Сосновий бір» у Броварському районі. Зокрема, у ньому має будинок і сам Валентин Наливайченко.

На позачергових виборах до Верховної Ради Сергій Носенко балотувався по мажоритарному округу в Києві №223. На рекламному флаєрі Носенка зазначалось, що він є самовисуванцем, в той же час була примітка про Громадсько-політичну силу «Розвиток».

У 2020 році 1News зафіксувало переписку Наливайченка з Носенком, де останній пропонує свою кандидатуру на посаду прем’єр-міністра України.

Back to top button