Україна

У Білорусі ешелон із військовою технікою везуть під Україну

У Білорусі ешелон із військовою технікою везуть під Україну

Фото: Скриншот из видео

З Гродно до Брестської області перевозять понад 50 одиниць військової техніки

Техніка належить Збройним силам Білорусі, багато машин мають червоні квадрати. Загалом там понад 50 одиниць, включаючи зенітні ракетні комплекси Оса.

 

У Білорусі з Гродно до Брестської області перевозять понад 50 одиниць військової техніки, включаючи зенітні ракетні комплекси Оса. Про це 2 червня повідомляє Belarusian Hajun project.

 

У понеділок, 1 червня, на залізничних станціях Коробчиці та Свислоч Гродненського району проходило завантаження військової техніки. В обладнання входило 37 БМП, дві вантажівки Урал, БРДМ-2, тягач БТС-4, п’ять ракетних комплексів Оса, дві бази для ракетного комплексу Оса, вкриті брезентом.

 

Техніка належить Збройним силам Білорусі, багато машин мають червоні квадрати.

 

У повідомленні йдеться, що близько 08:00 цей поїзд відправився з Гродно, о 10:00 його помітили у Барановичах та Лісовому. Через 40 хвилин його бачили поблизу Доманово (Івацевичський район), а об 11:00 – в Івацевичах, він рухався у бік Бреста. Частина цього обладнання, зануреного у поїзд, перебувала у Хойніках із 7 травня.

 

За інформацією Білоруського Гаюна, раніше його використовували для зміцнення кордону з Україною в Гомельській області. Іншу частину меншу використали для зміцнення кордону з Польщею, а зараз її везуть у бік Бреста.

 

 

 

 



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button