Україна

У бік Запоріжжя з Маріуполя рухається техніка окупантів – мерія


У бік Запоріжжя з Маріуполя рухається техніка окупантів – мерія

Російські загарбники рухаються із міста у бік запорізького напрямку, заявив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

 
У тимчасово захопленому російськими окупантами Маріуполі зафіксували рух військової інженерної техніки та живої сили у бік виїзду в Запоріжжя. Про це заявив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі у понеділок, 1 серпня.
 
“Фіксуємо великий рух військової інженерної техніки та живої сили о 14:45 по пр. Нікопольському у бік виїзду до Запоріжжя. Основна кількість – понтонні переправи. Позначка V. Маріупольський опір на марші”, – йдеться у його повідомленні.
 
Зазначимо, що на сьогодні Маріуполь залишається без нормального постачання електрики, води та газу.
 
У місті з початку російського вторгнення загинули близько 22 тисячі мирних жителів. Понад 50 тисяч людей депортовано до Росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.
 
Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тисяч мешканців. Їм загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних захворювань.
 
 
Нагадаємо, окупанти планують перейменувати Маріуполь на Жданів.
 
Раніше повідомлялося, що в окупованому Маріуполі люди відмовляються працювати на загарбників. На ММК ім. Ілліча робітники влаштували бунт, відмовившись виходити на роботу на замінованій території меткомбінату.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button