Україна

У Бердянську зник мобільний зв’язок

У Бердянську зник мобільний зв язок

Фото: t.me/zoda_gov_ua

У місті відсутній мобільний зв’язок

У тимчасово захопленому окупантами Бердянську Запорізької області за добу пролунало понад 10 вибухів.

 

У Бердянську Запорізької області зник мобільний зв’язок. Додзвонитися до його мешканців неможливо. Про це у четвер, 2 червня, повідомили у Бердянському міськвиконкомі.

 

“Просимо мешканців міста бути обережними, і через відсутність у місті централізованого управління сиренами тривоги – бути гранично уважними, не ігнорувати можливу небезпеку”, – закликала міська влада.

 

Там наголосили, що окупанти намагаються покласти відповідальність за відсутність сигналу на Україну.

 

“Однак саме загарбники прийняли за практику глушити сигнал українських мобільних операторів з моменту евакуації мешканців Маріуполя, що йшла через Бердянськ”, – сказали у міськвиконкомі та пов’язали відсутність мобільного зв’язку у місті з перекиданням ворожих військ територією міста або акваторією Бердянського порту.

 

У міськвиконкомі наголосили, що українські мобільні оператори офіційно заявляють – причиною відсутності зв’язку є “фізичне пошкодження обладнання та паралельне блокування сигналу засобами РЕБ”.

 

Зазначимо, що за добу в Бердянську прогриміли понад 10 вибухів. Зокрема, у порту Бердянська прогримів потужний вибух, який очевидці встигли записати на відео.

 

За офіційними даними, позицій Збройних Сил України у Бердянську немає. Місцеві ЗМІ повідомляли, що вибух у тимчасово окупованому місті міг бути наслідком успішної роботи українських партизанів.

 

За різними даними, вибухів було одразу два з різницею в 10–15 хвилин. Місцеві колаборанти поспішили заявити, що вибух був спричинений нібито розмінуванням порту.

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button