Україна

У Бахмуті ситуація погіршується, але поки що контрольована – мерія


У Бахмуті ситуація погіршується, але поки що контрольована - мерія

Минулої доби загинули троє цивільних людей. Згоріли чотири будинки, повідомив заступник міського голови Бахмута Олександр Марченко.

 

У Бахмуті через постійні обстріли російської армії ситуація погіршується, але поки що залишається контрольованою. Про це повідомив заступник міського голови Бахмута Олександр Марченко, передає Cуспільне.
 
“Ситуація погіршується. Обстрілів все більше і більше. За минулу добу загинули три цивільні особи. Згоріли чотири будинки. Вранці знову обстріли. Водопостачання є. Але через обстріл ремонтні бригади щодня усувають пориви мережі”, – повідомив Олександр Марченко.
 
У частині міста немає електропостачання: ремонтні бригади через постійні обстріли не можуть виїхати на місце пошкоджень.
 
За словами чиновника, під час обстрілів було знищено підприємство, яке вивозить сміття, але вже підготовлено транспорт на заміну, адже за тиждень усі сміттєві баки по місту заповнилися.
 
“Загалом гуманітарної катастрофи немає. Але по магазинах цінники досить високі. Ринок, лікарні та аптеки працюють. Гуманітарну допомогу надаємо”, – зазначив Марченко.
 
Нагадаємо, на Донеччині оголосили обов’язкову евакуацію.
 
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button