Україна

У багатоповерхівці Кременчука вибухнула граната: є постраждалий


У багатоповерхівці Кременчука вибухнула граната: є постраждалий

Поліцейські зазначили, що під час вибуху у квартирі перебувала ще одна мешканка, але вона не постраждала.

Вибух гранати стався у квартирі багатоповерхового будинку Кременчука Полтавської області в суботу 23 грудня. Госпіталізовано одного з місцевих мешканців. Про це повідомляє Національна поліція в Полтавській області в неділю, 24 грудня.

“Повідомлення про вибух надійшло до Кременчуцького районного управління поліції від місцевих мешканців. На огляд до лікарні з місця події госпіталізовано мешканця квартири, 1968 року народження. Під час проведення першочергових слідчих дій встановлено, що в помешканні вибухнув боєприпас”, – пише пресслужба.

На момент вибуху у квартирі перебувала ще одна мешканка, але вона не постраждала.

Начальник Кременчуцького районного управління поліції Олександр Холондович зазначив, що за однією з версій, боєприпас міг вибухнути через необережне поводження.

Як ми вже писали, 15 грудня на Закарпатті в будівлі Керецьківської сільської ради депутат підірвав три гранати прямо під час засідання сесії. Внаслідок вибухів постраждали 23 людини включно із підозрюваним. Постраждалі отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Один із постраждалих від підриву гранат депутатом Керецьківської сільської ради на Закарпатті помер у лікарні від отриманих поранень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button