Україна

У 10 областях відключення через негоду – ДСНС


У 10 областях відключення через негоду - ДСНС

Рятувальники заезпечили проїзд на всіх дорогах загального користування. Працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

В Україні зростає кількість знеструмлених населених пунктів через негоду. Тепер їх понад 700 у 10 областях, повідомила ДСНС у понеділок, 8 січня.

“За інформацією Укренерго, знеструмлено 705 населених пунктів у 10 областях (Дніпропетровська – 162, Кіровоградська – 161, Одеська – 233, Чернігівська – 7, Запорізька – 41, Миколаївська – 62, Черкаська – 1, Київська – 26, Хмельницька – 8 та Донецька – 4)”, – йдеться у повідомленні.

Також через ускладнення погодних умов у Кривому Розі знеструмлені п’ять котелень, без опалення залишились 12 багатоквартирних будинків та школа. Там працюють бригади обленерго.

При цьому проїзд на всіх дорогах загального користування забезпечений. Працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автодорогах.

Нагадаємо, вранці повідомлялося про 396 знеструмлених населених пунктів у шести областях.

Також стало відомо, що на Рівненщині від переохолодження загинули двоє людей. В області розгорнуто мережу із 400 пунктів незламності, де можна зігрітися.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button