Україна

Тисячі загиблих: названо число ДТП в Україні


Тисячі загиблих: названо число ДТП в Україні

В Україні від початку року сталося майже 20 тисяч дорожніх аварій, в яких загинуло майже 2,5 тисячі людей. На Київ припадає 1631 ДТП і 91 жертва.

За перші десять місяців 2023 року в Україні сталося понад 19,7 тисячі аварій на дорогах, внаслідок яких загинули 2492 людини. Ще 24 774 отримали травми. Про це у неділю, 19 листопада, повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Він нагадав, що згідно з Резолюцією ООН, третю неділю листопада оголошено Всесвітнім днем пам’яті жертв ДТП.

“Звісно, що ворог забирає значно більше життів наших воїнів і цивільних людей щодня. Проте багато наших громадян травмуються і гинуть також і в таких прикрих подіях, як ДТП. На частину з цих ДТП також вплинули наслідки повномасштабної агресії”, – зазначив Білошицький.

Тим часом у столичній поліції, повідомили, що з початку року у Києві сталася 1631 ДТП. В результаті чого загинула 91 людина і ще 1832 – отримали травми різного ступеня тяжкості.

Там також зазначили, що через перевищення швидкості з початку року у столиці сталося 256 ДТП, 18 людей загинули та 294 особи травмувалися.

Правоохоронці нагадали, що в населених пунктах рух транспортних засобів обмежено швидкістю 50 км/год. А також вказали, що за порушення швидкісного режиму необхідно буде заплатити штраф.

Нагадаємо, сьогодні внаслідок ДТП з мікроавтобусом, що сталася в польському селі Верешин Люблінського воєводства, загинули дві жінки та 6-річна дитина. За даними поліції, в автобусі їхало 10 осіб, всі вони – громадяни України.

В Україні збільшилася кількість ДТП, що трапилися з вини дітей

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button