Світ

Китаянка два роки засинала в навушниках і втратила слух

Китаянка два роки засинала в навушниках і втратила слух

Фото: pixabay.com

Дівчина втратила слух після щоденного прослуховування музики

Жінка почала страждати від втрати слуху після того, як протягом двох років щовечора слухала музику в навушниках.

Молода китаянка, яка протягом двох років щовечора слухала музику в навушниках, втратила слух. Про це повідомляє Oddity Central.

Зокрема, дівчина на ім’я Ван, яка працює секретарем у місцевій фірмі, звернулася до лікарні для обстеження вух після того, як помітила, що має проблеми зі слухом. Зазвичай, коли її бос шепотів до неї під час нарад, вона ледве розуміла, що він говорить, і хвилювалася, що це зрештою спричинить проблеми на роботі.

Ретельне обстеження показало, що вона зазнала постійного неврологічного ушкодження лівого вуха, яке спричинило труднощі зі слухом. Коли її запитали, чи були у неї якісь травми або чи піддавалися її вуха впливу гучних звуків протягом тривалого часу, Ван відповіла, що єдине, про що вона могла думати, – це щовечірнє прослуховування музики в навушниках.

“Коли я навчалася в коледжі, мені подобалося засинати під музику. Щойно я почала слухати її, я спала в навушниках всю ніч. Це стало звичкою, і я роблю це вже близько двох років”, – розповіла жінка своєму лікарю.

Лі Тао, директор відділення отоларингології лікарні, розповів китайській газеті The Paper, що втрата слуху Ван, швидше за все, була викликана музикою, яку вона слухала щовечора. Хоча гучність не була надмірною, її вуха піддавалися впливу шуму протягом тривалого часу, що зрештою призвело до незворотного пошкодження слуху.

На щастя для Ван, від постійного шуму постраждало лише ліве вухо, і пошкодження було досить легким, щоб компенсувати втрату слухової функції за допомогою слухового апарату.

Раніше повідомлялося, що львівські лікарі вперше провели операцію з кісткової імплантації апарату для слуху дорослій людині.

У Китаї почали робити дивну пластичну операцію для домашніх тварин

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button