Україна

Тимошенко, хвора на коронавірус: кризовий стан минув

Кризовий стан, в якому перебувала хвора на коронавірус лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, минув після двох тижнів боротьби з хворобою. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

фото 1News

«Майже два тижні боротьби з важкою хворобою міняють відчуття реальності. Але про це поговоримо трохи згодом… А сьогодні, нарешті, кризовий стан вдалося пережити, і хоч до одужання ще далеко, тепер вже є можливість крок за кроком повертатися до нормального життя», – зазначила вона.

Тимошенко подякувала всім, «хто її лікував, хто молився за здоров‘я, хто в перші хвилини біди кинувся на допомогу, передаючи ліки, поради по лікуванню, рятівні пропозиції. Усе це було вчасно, потрібно і все це допомогло мені боротися з цією бідою».

«Я дякую вам за ваші унікальні теплі слова підтримки, за квіти, за наші спільні фото, які ви передавали мені як символ співчуття і навіть за дитячі іграшки: ведмедиків, ляльок, машинки, якими ви мене підбадьорювали і які я зараз розбираю:) Я дякую всім, хто переживав за моє здоров‘я і просив не здаватися», – додала вона.

Нагадаємо, 26 серпня прес-секретар Тимошенко повідомила, що політик перебуває у важкому стані у зв`язку з коронавірусною хворобою.

Про те, що Тимошенко захворіла на коронавірус, стало відомо 23 серпня. ЇЇ стан одразу оцінили, як важкий.

Back to top button