Події

#ЦПД_пояснює: ⚡️Ворожа пропаганда поширює маніпуляції про відсутність оборонн…

#ЦПД_пояснює:
 
⚡️Ворожа пропаганда поширює маніпуляції про відсутність оборонних рубежів на Харківщині. 
 

Як пояснив керівник ЦПД, офіцер Сил оборони Андрій Коваленко, насправді на Харківщині збудовано декілька надійних ліній оборони. Він наголосив, що оборонні рубежі не могли бути збудовані у зоні, де зараз ведуться активні бойові дії, адже ця територія знаходиться у безпосередній близькості до кордону та прострілюється ворогом. 
 
«Оборонні рубежі безпосередньо на смузі кордону з ворогом будувати неможливо. Бо вся техніка та інженери просто знищувалися б ворогом. Лінії оборони на Харківщині є, це декілька надійних ліній. Незабаром уповноважені особи розкажуть про них детальніше», – зазначив керівник Центру. 
 
‼️ Маніпуляції довкола фортифікацій на Харківщині є продовженням російської ІПсО з дискредитації військового керівництва України з метою спровокувати розкол між місцевою і центральною владою, поширити панічні настрої та спричинити падіння бойового духу підрозділів ЗСУ. 
 
▪️ Обстановка на Харківщині суттєво загострилася, однак наразі бойові дії ведуть виключно у прикордонні, Сили оборони України роблять все, щоб утримати оборонні рубежі та позиції.

???? TG  FB  INST  YT  TW  TT  WA

Back to top button