Україна

ЦНС: Псевдовибори на ТОТ – під наглядом Росгвардії


ЦНС: Псевдовибори на ТОТ - під наглядом Росгвардії

У Кремля не вистачає силовиків-бюджетників, тому додатково до охорони місць “голосування” залучено 600 працівників з понад сотні російських приватних охоронних підприємств.

Усі основні зусилля окупантів на тимчасово окупованих територіях України в останні тижні зосереджені на проведенні так званого “волевиявлення” під час “виборів президента” РФ. З цією метою в окуповані райони було відряджено значні сили Росгвардії. Про це в неділю, 17 березня, повідомив Центр національного спротиву.

“Зокрема завдяки інформації від підпілля вдалось встановити що на ТОТ Донецької області зараз діють понад 5,4 тис. осіб, з яких понад 2,7 тис. осіб залучаються до охорони місць розташування “виборчих комісій” різних рівнів, 2,5 тис. – щоденно залучатимуться до охорони членів “виїзних комісій” та ще до 200 осіб залучатимуться до особистої охорони голів “виборчих комісій”. В той самий час на ТОТ Запорізької області близько 2,5 тис. осіб зі складу Росгвардії та МВС РФ залучатимуться до охорони членів “виїзних комісій”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється також, що в Кремля не вистачає силовиків-бюджетників, тому додатково до охорони місць “голосування” залучено 600 працівників з понад сотні російських приватних охоронних підприємств.

ЦНС зазначає, що працівники російських приватних охоронних структур уже тривалий час охороняють навчальні заклади, ключові для окупантів підприємства й критичну інфраструктуру, а деякі з них навіть зареєстрували юридично свої філії на загарбаних територіях.

“Окупаційні адміністрації будь-що намагаються не допустити дестабілізації суспільно-політичної ситуації на підконтрольних територіях. В рамках підготовки до “голосування” ними було ухвалено рішення не проводити “евакуацію” з місць “голосування” у разі отримання інформації про загрозу теракту. А щоб уникнути резонансу “небажаних” інформаційних матеріалів створили спецгрупи з моніторингу інформаційних ресурсів. Їхня мета виявлення та блокування інформації, яка може призвести до дестабілізації ситуації на ТОТ в період підготовки та проведення “виборів”, – йдеться далі в повідомленні.

ЦНС підкреслю, що псевдоволевиявлення під дулом автоматів є черговим російським злочином проти цивільного населення.

Нагадаємо, повстанці попередили, що вибори в РФ будуть “неспокійними”.

Пісні і вибухи: перший день виборів в Росії

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button