Україна

Цей раунд Росія програла – Кулеба прокоментував підписання угоди про ЗВТ із Туреччиною – 1News

3 лютого Україна та Туреччина підписали Угоду про зону вільної торгівлі

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба


Фото з відкритих джерел

Такі документи, які Україна підписала з Туреччиною, не підписуються на порозі війни або дестабілізації. Росія програла цей раунд, і стратегія залякування з боку Москви не діє. Про це під час брифінгу заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

“Я хочу особливо підкреслити, такі документи, які Україна підписала з Туреччиною, не підписуються на порозі війни або дестабілізації. Укладення цих угод – це ще одне свідчення, що попри всі страшилки та погрози Україна сьогодні міцно стоїть на ногах та впевнено розвивається, а партнери вірять в Україну”, – сказав Кулеба.

Він підкреслив, що таким чином стратегія залякування з боку Москви не діє.

“Цей раунд Росія програла. Ризики залишаються, і ми дійсно продовжуємо готуватися до будь-якого сценарію подій, але цей раунд Росія програла”, – підсумував міністр.

1News за темою: Угода про вільну торгівлю та ситуація навколо України: Про що домовились Володимир Зеленський та Реджеп Ердоган

Нагадаємо, у четвер, 3 лютого, у Києві президент України Володимир Зеленський і президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган підписали низку угод, зокрема, про зону вільної торгівлі.


Джерело

Back to top button