Україна

Тривають бої у районі Білогорівки – Генштаб


Тривають бої у районі Білогорівки – Генштаб

Також військові РФ за підтримки артилерії та авіації вели штурмові дії в районах населених пунктів Спорне та Вершина.

 
На Донецькому напрямі основні зусилля ворог зосереджує на взятті під контроль дороги Бахмут – Лисичанськ та спробах опанувати населений пункт Білогорівка. Про це йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ станом на 18:00.
 
Наголошується, що на Краматорському напрямку противник обстріляв цивільну інфраструктуру в районах Кривої Луки та Серебрянки. Завдав ракетно-авіаційного удару поблизу Сіверська.
 
Крім того, військові РФ за підтримки артилерії та оперативно-тактичної авіації вели штурмові дії в районах населених пунктів Спірне та Вершина, бої тривають.
 
На Харківському напрямку ворог обороняється на раніше захоплених рубежах. Застосовував танки, міномети, ствольну та реактивну артилерію для обстрілів районів населених пунктів Уди, Дементіївка, Нове, Російські Тишки, Циркуни, Кутузівка, Базалівка, Пришиб, Шевелівка та Протопопівка. Також противник вів штурмові дії поблизу Соснівки, проте успіху не мав, відійшов. Також ворог завдав авіаційного удару в районі Харкова.
 
“На Слов’янському напрямку противник намагається покращити тактичне становище своїх підрозділів. Обстріли з артилерії зафіксовані поблизу Дібрівного, Долина та Адамівка. Ворожі штурмові дії в районі Краснопілля наші воїни успішно відбили”, – заявили в Генштабі.
 
На Бахмутському напрямку війська РФ здійснювали обстріл наших військ з мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Кодема, Покровське, Зайцеве, Залізне та Новоселівка.
 
Вторгнення Росії в Україну. Онлайн
 
Раніше повідомлялося, що окупанти посилили охорону Кримського моста.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button