Україна

Три чверті українців вважають коронавірус більшою загрозою для економіки, ніж для себе особисто

73% українців вважають, що коронавірус завдасть непоправної шкоди економіці країни, при цьому тільки 14% переживають, що зможуть захворіти самі, передає 1NEWS з посиланням на kanalukraina.tv.

Про це свідчать результати дослідження, отримані в рамках проекту «Градус здоров’я України» від «Медіа групи Україна» і дослідницької компанії Gradus Research.

Проект «Градус здоров’я України» покликаний допомогти в отриманні об’єктивної інформації під час карантину про здоров’я і настрої українців із перших вуст, а саме від самих громадян. Приєднуйтеся до проекту, встановлюючи мобільний додаток. Заповніть базову анкету і беріть участь в регулярних опитуваннях протягом дії режиму карантину.

У ході опитування у респондентів поцікавилися, наскільки серйозною загрозою вони вважають коронавірус для себе особисто, жителів України і економіки країни.

У результаті 73% опитаних вважають хворобу дуже серйозною загрозою саме для економіки. 35% побоюються, що захворіє безліч українців. 14% вважають його загрозою для себе особисто.

 

 

 

 

 

Back to top button