Україна

Труханов закликає одеситів не повертатися до міста

Труханов закликає одеситів не повертатися до міста

Фото: Лига.нет

Труханов розповів про ситуацію в Одесі

За час війни з Одеси поїхали близько 200 тисяч людей — переважно жінки та діти — але зазначив, що багато місцевих жителів повертаються із наближенням курортного сезону.

Мер Одеси Геннадій Труханов заявив в інтерв’ю виданню LB, що з міста поїхали близько 200 тисяч жителів, дехто вже повертається, проте влада застерігає — небезпека не минула.

За словами Труханова, багато місцевих жителів повертаються з наближенням курортного сезону.

“На жаль, такі перспективи, що обстріли відбуватимуться частіше. Тому повертатися небезпечно. Ну, знаєте як – літо, море, всі хочуть відпочивати, занудьгували за своїм містом, за атмосферою і їдуть. Але ми говоримо, що їхати небезпечно: подумайте про дітей, про безпеку”, – пояснив він під час інтерв’ю та застеріг інших українців від поїздки на улюблений курорт.

Крім того, мер зазначив, що звичного відпочинку через війну не буде: і узбережжя, і акваторія поблизу Одеси заміновані. Він розповів, що після затоплення російського крейсера Москва загроза з моря зменшилася, хоча й не зникла повністю. Проте зараз захисники області активно зміцнюють сухопутні підступи до регіону, щоб росіяни не змогли дістатися Одеси з боку Вознесенська, Миколаєва та Херсона.

Нагадаємо, що в Одесі окупанти готували провокації до 2 травня – восьмої річниці з дня трагедії, що сталася у будівлі профспілок.


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button