Україна

Троє посадовців УЗ отримали підозру в розкраданні коштів


Троє посадовців УЗ отримали підозру в розкраданні коштів

У Бюро економічної безпеки уточнюють, що повідомлення про підозру отримали троє посадовців однієї з регіональних філій Укрзалізниці і директор підприємства.

Бюро економічної безпеки України повідомило посадовим особам філії Укрзалізниці про підозру в заволодіння державними коштами. Про це в п’ятницю, 19 квітня, повідомила пресслужба БЕБ.

Повідомлення про підозру отримали троє посадовців однієї з регіональних філій Укрзалізниці і директор підприємства.

“За матеріалами досудового розслідування товариство з обмеженою відповідальністю стало переможцем тендеру на поставку державній установі накладок для рейок на 8,7 млн грн, про що був укладений відповідний договір. Додаток до договору містив технічну специфікацію, згідно з якою мали бути виготовлені рейки, проте покупець погодився на закупку товару гіршої якості”, – йдеться в повідомленні.

Як виявилося, отримані за результатами угоди накладки суперечили вимогам ДСТУ, а деяких показників міцності в них просто не було.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Нагадаємо, У Кривому Розі Дніпропетровської області Бюро економічної безпеки вилучило в мережі АЗС 35 тонн фальсифікованого пального.

Раніше повідомлялося, що поліцейські викрили міжрегіональну злочинну групу, яка злила з локомотивів Укрзалізниці пальне на 1,5 млн гривень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 + eleven =

Back to top button