Україна

Транспортне сполучення зі сходом України забезпечено у штатному режимі – 1News


Фото з відкритих джерел

Також Міністерство інфраструктури розробило рішення для забезпечення безперебійного сполучення зі східними регіонами країни

Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков заявив, що транспортне сполучення залізницею, державними та місцевими дорогами до всіх населених пунктів на контрольованій частині сходу України забезпечено в штатному режимі. Слова посадовця наведено в повідомленні на сторінці відомства у Facebook.

“Транспортне сполучення Маріуполя, Волновахи, Краматорська, Слов’янська, Сєвєродонецька, Лисичанська та інших міст сходу з іншими регіонами України здійснюється без суттєвих змін. Інформація, що оприлюднюється в деяких засобах масової інформації, про припинення транспортного сполучення з Маріуполем не відповідає дійсності”, – сказав Кубраков.

Також Міністерство інфраструктури розробило рішення для забезпечення безперебійного сполучення зі східними регіонами країни.

У відомстві також повідомили, що низка проросійських Telegram-каналів і медіаплатформ поширюють неправдиву інформацію про рішення держави зупинити рух транспорту до найбільших міст східного регіону країни, зокрема до Маріуполя.

“Просимо орієнтуватися виключно на повідомлення з офіційних державних джерел і не вестись на провокативну інформацію, єдина ціль якої – сіяти паніку серед населення”, – наголошують у Мінінфраструктури.

1News за темою: Харків поки не планує запроваджувати комендантську годину, – ОДА

Раніше міністр інфраструктури Олександр Кубраков повідомив, що скасування рейсів в Україну іноземними перевізниками викликано виключно інформаційним загостренням, а не реальними змінами щодо безпеки польотів. Тому всі рейси будуть замінені українськими авіакомпаніями.

Нагадаємо, раніше  23 лютого секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Рада національної безпеки і оборони України пропонує парламенту запровадити надзвичайний стан по всій країні, окрім Донецької та Луганської областей.

Як він діятиме, детальніше у матеріалі за підсумками засідання РНБО.

Верховна Рада розгляне питання щодо запровадження надзвичайного стану в Україні на позачерговому засіданні. Про це заявили ЗМІ народні депутати із фракції “Слуга народу” Ольга Василевська-Смаглюк та Ростислав Тістик.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button