Україна

Тодоренко розповіла – чому звільнилася з проекту “Орел і решка”

З нею просто неможливо знудитися. Іноді здається, що таких людей просто не буває. Як людина, що недосипає і живе практично в літаках, може так оптимістично дивитися на світ! А ще у нашої улюбленої телемандрівниці багато особистих новин, інформує 1NEWS.

По-перше, вона летить підкорювати телевізійну академію в США, по-друге – розлучилася з хлопцем після 5 років стосунків. Про все – з перших вуст.

Про це пише “Народна Правда” з посиланням на “Комсомольську правду в Україні“.

– Регіна, розпочнемо з найближчих новин. Буквально вчора в пресі з’явилася інформація, що ти пішла з “Орла і решки”. Що б ти сказала таким “доброзичливцям”, які тебе “звільнили” без твоєї згоди?

– Мені так приємно, я б хотіла, щоб мене так часто на роботу брали, як звільняють. Якщо сезон “Орел і решка. Рай і пекло” закінчився, це не означає, що я більше не веду програму. Кожен новий сезон ми проходимо один і той же шлях: когось звільняють, хтось приходить … Як буде далі, я поки не знаю. Подивимося по обставинах. Просто знімати вже нічого, ми їздимо і вишукуємо цікаві міста. Ну, як нема чого?! У всіх містах є щось цікаве, але мало. Нам доводиться об’їжджати всю країну в пошуках пригод, нових екстремальних розваг. В останній раз ми їздили в такі міста, про які я навіть не знала. Тобто, ми шукаємо вже не туристичні напрямки, а всі цікаві місця. Ніхто б їх не нагуглив, але завдяки програмі хтось туди обов’язково відправиться.

– До речі, ще однією з причин “твого звільнення” було те, що ти нібито просто виросла з цього проекту. Як сама вважаєш? Або це той варіант, з якого неможливо вирости?

– Я вважаю, що я виросла в рамках цього проекту. “Орел і решка” дуже багато дав мені для розвитку власного я, для особистісного зростання. Людина, яка подорожує, завжди вчиться чомусь. Як кажуть, з подорожі ми ніколи не повернемося колишніми. Тим більше, що програма розважально-освітня, ми весь час намагаємося знаходити цікаві історичні факти, які потім діти використовують на уроках географії. Я знаю, що в багатьох містах на уроках історії та географії дивляться “Решку”. Це дуже приємно. Подорожувати є куди. Припустимо, я ніколи не була в Сеулі, Нью-Йорку, Шрі-Ланці, Бангкоку. Мені ще дуже багато чого доведеться досліджувати. Мені – так, але в рамках проекту залишилося мало місць для дослідження.

– Сезон закінчився. Буде міні-відпустка?

– Кому – відпустка, а кому й ні. Команда вже готується до наступного сезону, а я буду вчитися і запускати нові проекти.

– Круто! Які?

– Вони поки що в стані розробки, але ви про це дізнаєтеся в березні. Це ТВ-шоу. А ще я дуже хочу зніматися в кіно, тому поїду вчитися.

– У Голлівуд?

– Так! Вчитися кінематографу в Нью-Йоркській кіноакадемії. Але зараз тримаю кулачки, тому що мені поки що не дали студентську візу. Я її дуже чекаю.

– А що буде з “Орлом і решкою”? До речі, наші читачі пишуть, що знімають 16-й сезон з Катериною Варнавою та Колею Сергою.

– Звідки така інформація (сміється)? Ми знімаємо кілька проектів паралельно. І, звичайно ж, можливі якісь сюрпризи, я припускаю.

– А що у тебе за каблучка на безіменному пальці?

– Це просто каблучка.

– Ну, з огляду на твої стосунки з Микитою Трякіним, виникає природне запитання …

– … з яким я розлучилася. Так що це просто каблучка, яка налізла на єдиний палець (сміється).

– Стоп! Гаразд, каблучка. Що з Микитою?

– Я просто-напросто перемандрувала. Нам обом стало складно. Для відносин потрібно хоча б час від часу бачитися.

– У тебе на очах сльози?

– Сльози (посміхається) … Я вже наплакалась, виплакала … Слава Богу, все в порядку. Ми з Микитою друзі. У нас все добре, ми разом працюємо. Так буває. Може, ми просто більше друзі, ніж коханці.

– А хто був ініціатором або це спільне рішення?

– Це було спільне рішення. Ну куди вже далі? Жінка бігає по Амазонії, а він працює в студії. Ти приїжджаєш кожен раз, як моряк: “Привіт, мене Регіна звуть. Пам’ятаєш!” Відвикаєш, зв’язок втрачається. Просто біоритми стають іншими. Але я вірю, що буде щось нове, добре, світле.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button