Події

В Офісі Генерального прокурора обговорили проблемні питання реалізації арешт…

В Офісі Генерального прокурора обговорили проблемні питання реалізації арештованого державного майна

????Заступник Генерального прокурора Ігор Мустеца провів зустріч з представниками Фонду державного майна України, профільних департаментів Офісу Генпрокурора, а також керівників окремих обласних та Київської міської прокуратур.

????Розглянули випадки накладення арешту на державне майно, управителем якого визначено Фонд.

????Ігор Мустеца наголосив, що такі зустрічі є важливими для Офісу Генерального прокурора, оскільки дають змогу глибше зрозуміти проблеми взаємодії з органами державної влади. Зокрема, налагодити ефективну співпрацю органів прокуратури і Фонду щодо кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконними діями з майном, яке перебуває в його управлінні.

????Представник Фонду підкреслив, що взаємодія з Офісом Генерального прокурора дозволить оперативно вирішувати низку проблемних питань, які виникають під час здійснення ними повноважень у сфері приватизації, оренди, використання та відчуження державного майна.

????Учасники зустрічі також звернули увагу на необхідність забезпечення справедливого балансу між потребами обвинувачення щодо накладення арешту на державне майно у кримінальному провадженні та безперешкодним виконанням Фондом, покладених на нього функцій.

????Представники профільних департаментів Офісу Генерального прокурора, а також керівники обласних та Київської міської прокуратур поінформували про стан і особливості здійснення досудового розслідування в низці кримінальних проваджень, на яких акцентували увагу представники Фонду.

Back to top button