Україна

Телеведучий розповів, як давав автограф під дулом автомата окупантів


Телеведучий розповів, як давав автограф під дулом автомата окупантів

На початку війни російські окупанти захопили Бучу, де мешкає Євген Синельников. Його історія потрапила в Музей Голосу мирних.

Український ведучий шоу Орел та решка Євген Синельников розповів, як пережив перші дні російського вторгнення у Бучі під Києвом. Своєю історією він поділився із Музеєм Голосу мирних.

У перші дні війни він зібрав у своєму будинку в Бучі всю сім’ю: чотирнадцять чоловік, переважно жінки та діти. При цьому зв’язок із навколишнім світом швидко зник. Будинок його батьків був повністю зруйнований.

“Було відчуття безвиході. Ти розумієш, що не можеш вийти і поїхати звідси, бо з усіх боків стріляють, чути вибухи. І ти знаєш, що вони до тебе прийдуть”, – згадує телеведучий.

І окупанти справді прийшли до його будинку. Сказали: “Не хвилюйтеся, ми прийшли із миром”. Обшукали житло, переписали імена та впізнали ведучого шоу Орел та решка. Розпитували про зйомки, а потім попросили автограф, який Синельников дав під дулом автомата.

“Два тижні з постійними вибухами. У будинку вже шибок не було, дах пошкоджений, двері заблоковані. Ти звикаєш до того, що кожен день може бути останнім. Найжахливіше було чути літаки, бо ти не розумієш, що буде”, – розповідає телеведучий.

Незважаючи на небезпеку, він із сім’єю вирішив виїхати з Бучі. Євген згадує, що дорогою бачили зруйновані будинки, трупи на землі. Постійне почуття страху, що зараз станеться щось страшне.

Але біля Києва вони побачили українських військових, і від щастя та полегшення діти почали плакати.

Телеведучий повернувся до Бучі після деокупації та відремонтував свій будинок.

Синельников впевнений, що українці переможуть у війні, оскільки наш народ від росіян відрізняє гідність, честь та почуття волі, згуртованість та взаємодопомога.

Повну історію Євгена можна прочитати на посиланням в архіві Музею Голосу Мирних Фонду Ріната Ахметова, який вже налічує понад 30 000 історій постраждалих від рук окупантів.

Зазначимо, минулого тижня Синельников одружився з продюсером Наталією Кліпою. Весілля відсвяткували у Бучі.


Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button